Horecalocatie van de maand: Museumplein

Het Rijksmuseum, Het Stedelijk Museum, Het Concertgebouw en Het van Gogh Museum; op het museumplein in Amsterdam kun je flink cultuur snuiven. Maar ook op culinair gebied kun je losgaan. Vermaat verzorgt hier de eet- en drinkgelegenheden van.
Vacatures Museumplein

Het Rijksmuseum

In het Rijksmuseum kun je als gast uren rondlopen door alle zalen met Nederlandse kunst en geschiedenis. Het Café biedt een geweldig uitzicht en is het hele jaar geopend en zonder toegangsticket voor iedereen toegankelijk. Naast het Café zijn er ook coffee corners, het Klein Café, een tuinhuis en allerhande banqueting en party service. In deze strakke, modern-klassieke locaties wordt met de passie en standaarden van het Rijksmuseum gewerkt.
Vacatures Het Rijksmuseum

Het Concertgebouw

Met meer dan 900 activiteiten (waarvan bijna 80% concerten) en ruim 700.000 bezoekers per jaar behoort Het Concertgebouw tot de best bezochte en meest exclusieve concertgebouwen ter wereld. Vermaat verzorgt hier Het Concertgebouw Café (100.000 bezoekers per jaar), de Artiestenfoyer - dat is het restaurant voor personeel en musici - en een heel nieuw restaurant: LIER. De horecalocaties van Het Concertgebouw zijn variërend tussen 08.00 uur en 23.30 uur geopend, mede afhankelijk van de concerten die er zijn.
Vacatures Het Concertgebouw

Het Stedelijk Museum

In dit museum vind je moderne en hedendaagse kunst en vormgeving. Het hele jaar door trekt het Stedelijk Museum Amsterdam een groot en divers publiek aan; van (inter)nationale toeristen, dagjesmensen tot scholen, opleidingen en zakelijke tours. Wij verzorgen de horeca in het restaurant wat ook vanuit de buitenzijde bereikbaar is, bij de koffiebar in de entree, het café in het museum zelf en bij het personeelsrestaurant.
Vacatures Het Stedelijk Museum

Het Van Gogh Museum

Het Van Gogh museum is één van de bekendste musea in Amsterdam. Zet je een stap in het museum, dan zet je een stap in de wereld van Vincent van Gogh. Vermaat's zelfservicerestaurant in het museum is 'Le Tambourin', hier kan de gast terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak of uitgebreide lunch. Ook vind je er een mobiele espressobar in de entreehal van het museum, waar onze barista's de mooiste kunstwerken creëren voor onze gasten!
Vacatures Het Van Gogh Museum