Werken bij Madame Cyclette

Ben jij: Fresh? √ Healthy? √ Colorful? √ Fun? √ Fruity? √ Dan pas jij perfect bij ons nieuw te openen restaurant Madame Cyclette. Een all-day restaurant voor de levensgenieter met een bewuste en gezonde levensstijl. Past dit ook bij jou? Lees meer en ontdek of er een horecafunctie voor jou bij zit.
Vacatures Madame Cyclette

Home of energy

Madame Cyclette, home of energy! Een all-day restaurant voor de levensgenieter met een bewuste en gezonde levensstijl. Het menu bestaat uit groenten, fruit, vis en gevogelte; voedzame ingrediënten zonder schadelijke gevolgen voor mens en omgeving. Erbij drink je sappen uit de eigen juicery, verse koffie of een biertje van lokale makelij. Hier laat je je inspireren door al het kleurrijke en voedzame dat de natuur je te bieden heeft.
Vacatures Madame Cyclette

Nieuwe locatie

Madame Cyclette wordt in oktober geopend in Move, aan het Stadionplein en direct naast het Olympisch Stadion. Ontdek naast Madame Cyclette, ook restaurant Wils, het hoofdkantoor van Pon, een Mobility Experience Center en een Mobility Hub. Hiermee wordt er een totaalbeleving gecreëerd op het gebied van mobiliteit. Zo zien alle bezoekers van Move Amsterdam hoe Pon een bijdrage levert aan een duurzame samenleving met CO2-neutraal transport in de stad.
Vacatures Madame Cyclette

Wie we zoeken

Voor dit nieuwe restaurant zoeken wij healthy, fresh, colorful en fun collega's! Van medewerkers, afwassers, koks, een floormanager tot een marketeer. Natuurlijk kun je rekenen op 'bewuste' collega's en flexibele uren en werktijden. Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer!
Vacatures Madame Cyclette