Onze nieuwe arbeidsmarktcampagne

Hey gast! Hey chef! Hey baas! Hey ster! Met deze woordspelingen, leuke foto's en video's van een aantal van onze collega's proberen we mensen op de arbeidsmarkt te prikkelen om Vermaat als horecawerkgever te leren kennen.

Waarom deze campagne?

We kunnen wel eerlijk zijn: Vermaat is als naam (en dus als werkgever) nog niet zo bekend op de arbeidsmarkt. Dat komt doordat onze horecalocaties negen van de tien keer onder het dak van een ander zitten. Binnen een bedrijf bijvoorbeeld, in een ziekenhuis, op een evenementenlocatie, in de dierentuin, een museum of op een luchthaven. Bovendien dragen onze horecagelegenheden eigenlijk nooit de naam 'Vermaat'. Wij bedenken namelijk altijd een uniek horecaconcept voor elke opdrachtgever. Dat is juist onze kracht: geen standaardconcepten, maar altijd maatwerk. Maar achter ruim 300 horecalocaties zit dus ons mooie horecabedrijf Vermaat, met een hoofdkantoor in IJsselstein. We hebben inmiddels ook al zo'n 3.500 collega's. En we groeien lekker door. Dat betekent dat we nóg meer collega's zoeken. Daarom deze arbeidsmarktcampagne. We vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden bij Vermaat!

Waar kan ik de campagne zien?

Je kan onze advertenties op Facebook en Instagram tegenkomen, maar ook via Google en Snapchat. Daarnaast zie je onze campagne vanaf 30 juli ook ruim een week in het straatbeeld verschijnen in Amsterdam en Utrecht, bij bushokjes bijvoorbeeld.
Wat heeft Vermaat als horecawerkgever te bieden?

Onze campagne is natuurlijk veel meer dan alleen mooie plaatjes en geinige woordspelingen! We hebben namelijk ook echt wat te bieden. Zo hebben we om te beginnen vacatures in allerlei smaken. Of je nu een (bij)baan zoekt als Horeca Medewerker, wilt leidinggeven in de horeca, stage wilt lopen in de bediening of keuken óf meer vrijheid zoekt als kok, Vermaat heeft ruimte voor jouw keuze.

Maar er zijn nog veel meer redenen om voor Vermaat als werkgever te kiezen. Lees hier het nieuwsbericht “10 redenen om voor Vermaat te kiezen”.


Solliciteren? Een PROEFdag bezoeken?

Wil je direct solliciteren? Check dan onze vacatures onderaan deze pagina of zoek zelf een vacature die bij je past via onze vacature-zoekmachine. Als je solliciteert op een functie als Kok, Horeca Medewerker, Barista, Afwasser of Keukenmedewerker in Amsterdam of Utrecht wordt je uitgenodigd voor een PROEFdag. Op een PROEFdag leren we elkaar kennen en kijken we samen of Vermaat een passende (bij)baan voor je heeft. We organiseren deze PROEFdagen iedere week en je kiest in het sollicitatieformulier zelf een datum en shift die bij jouw agenda past. Je leest hier meer over de PROEFdagen.