Nieuw bij Vermaat? Kom naar de Inspiration Market!

Goed nieuws voor jou! Elk halfjaar organiseren we speciaal voor nieuwe medewerkers de Vermaat Inspiration Market. Hier ontmoet je je nieuwe collega's, kun je rondneuzen bij onze leveranciers, kennismaken met de nieuwste foodtrends en proeven van ons heerlijke eten & drinken. Maar wij zijn ook heel benieuwd naar jou. Dus zorg dat je er de volgende keer (voorjaar 2019) bij bent en solliciteer snel op een van onze vacatures!

Inspiration Market gemist of gewoon nieuwsgierig?
Op maandag 12 november stonden we met onze Market in de Expo Houten. Een impressie? Lachen, gieren, brullen, kennismaken, bijpraten, jezelf uitdagen en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Horecagoeroe Milo Berlijn leerde je omgaan met moeilijke gasten, je goed te gedragen voor het zebrapad én hoe je na een avond stappen je voordeur kunt openkrijgen. Maar vooral hoe je door gastvrij te zijn elke dag met plezier de werkvloer op loopt. Lachend de spreekzaal uit en door naar de Vermaat foodmarket.

Dit zijn wij
Met 300 horecalocaties door het hele land, werken we in hele diverse branches. Van ziekenhuis tot het Rijksmuseum en van KLM tot Artis. Vandaag de kans om al deze ‘business units’ beter te leren kennen. En natuurlijk de mensen die er werken, want behalve je directe collega’s kon je nu eindelijk eens kletsen met je regiomanager of met onze hr-directeur.

De keuken in
Competitiedrift en wel in voor wat actie? Dan kon je helemaal losgaan bij de kookwedstrijd! In tweetallen strijden om ‘het lekkerste groentegerecht’ te bereiden in 5 minuten tijd. De jury? Niemand minder dan onze 3 chef-koks Sander, Marco en Francisco. Ook maakte je kennis met de Vermaat Food Vision, die staat voor bewuster, gezonder en verantwoorder koken op locatie. Een hoorspel nam je mee naar een foodfestival, waarna je live kon proeven van een verrassend Food Vision-gerecht.  

 181102_Werkenbij_V1_Inspirationmarket.jpg

Game time!
Spierballen kweken op de curlingbaan bij OSP, jeugdherinneringen ophalen met een levensgrote Dokter Bibber bij Ziekenhuizen, kilometers maken op ‘Circuit Zandvoort’ bij Leisure of beerpongen bij Corporate. Spanning ten top en een biertje drinken blijkt moeilijker dan je denkt! 

Brandt & Levie Hotdogs & meer
Een foodmarket. Eten dus. Risottoballetjes gingen rond, lange rijen voor de hotdog-bus, saucijzenbroodjes 2.0 werden gedeeld, falafelschalen van Maza gingen van hand tot hand, onze koks stonden urenlang tortilla’s te roosteren, paddenstoelenchips kraakten, suikervrije gebakjes werden beoordeeld… er was veel, heel veel lekkers te proeven.

Met goed gevulde buik en heel veel inspiratie op naar de volgende editie!