Horecalocatie van de maand:

De Zwarte Doos

Precies op de grens van de TU/e-campus en het centrum van Eindhoven ligt De Zwarte Doos. Dit restaurant en filmhuis is dé ontmoetingsplek voor medewerkers en studenten van de Fontys Hogeschool en de Technische Universiteit Eindhoven.

Street Food Art House

Het horecaconcept omschrijft zichzelf als restaurant en filmhuis vol kleuren, smaken en geuren van over de hele wereld. Op het menu staan de wereldse smaken van de straat; (healthy) comfort food voor ieder moment van de dag. De chef neemt de gasten mee op reis langs eten uit de drukke straten van New York tot de onverharde wegen van Uluwatu. Comfort food dat gasten laat terugdenken aan die zwoele weken in Mexico of juist een vooruitzicht geeft op een volgende vakantie.
Vacatures De Zwarte Doos

Filmhuis

In het filmhuis, dat wordt geprogrammeerd door Studium Generale, beleeft de bezoeker culturen van alle continenten. Er draaien mooie, aangrijpende, hilarische en originele verhalen die met zorg worden geselecteerd. Iedere eerste drie avonden van de week worden er films vertoond die om 20:00 uur starten en voor iedereen toegankelijk zijn.
Vacatures De Zwarte Doos

Events

Tot slot leent De Zwarte Doos zich uitstekend voor formele en informele bijeenkomsten. Er worden veelal afstudeerborrels, presentaties en vergaderingen gehouden in de beschikbare ruimtes. Ook verzorgt het keukenteam catering op de campus, dat heel eenvoudig middels systeem Benque kan worden besteld.Zie jij je hier wel werken? Bekijk dan onze vacatures hieronder!
Vacatures De Zwarte Doos