Utrecht: the place to be!

Al een tijdje op zoek naar een leuke baan in de horeca, maar heb je het nog niet helemaal gevonden? Lees dan nog even verder. Want in het midden van het land kun je echt heel tof werk vinden. Van ziekenhuis tot koffietentje, hier zit vast iets voor jou tussen.

UMC Utrecht
In zo’n groot academisch ziekenhuis voel jij je als een vis in het water. Je ontwikkelt jezelf graag en draait makkelijk mee in een vrij groot team van 34 collega’s. Sta je graag achter een espressobar? Of geef je liever je gasten tips over het à la carte-menu? Of kom je nog beter tot je recht in een van de winkels van het ziekenhuis? Het kan hier allemaal. Als je van variatie in je werk houdt, is dit joúw plek.

Diakonessenhuis Utrecht
Altijd al willen werken in een loungebar? Dan zit je hier goed. Ons bezoekersrestaurant is net verbouwd en is nu al favoriet bij heel veel gasten. Juist mensen in een ziekenhuis willen we laten genieten. Van hun - soms enige - rustmomentje op de dag, van hun broodje of salade, van hun kop koffie. En daar ga jij, samen met 16 supergezellige collega’s, voor zorgen. Je werkt afwisselend in het bezoekers- of personeelsrestaurant, de winkel of in de banqueting en daardoor is geen werkdag hetzelfde!

ANWB Café
Midden in het centrum van Utrecht sta jij achter de bar. Klinkt goed he? Is het ook. Want met een klein team zorg jij dat iedereen die binnenstapt nog een keer terugkomt. In dit nieuwe Vermaat café is het ouderwets gezellig. Hier klets je lekker bij, check je rustig je e-mail, geniet je van een kop koffie met iets lekkers erbij. Nodig je gasten dan ook maar meteen uit voor een workshop, boekpresentatie of filmavond: deze plek heeft het allemaal.

Spoorwegmuseum
Alsof je zelf een dagje eropuit bent. Werken in het Spoorwegmusem is een stapje terugdoen in de tijd, op een prachtige locatie. Gasten zijn hier om te ontspannen en jij helpt ze daarbij.  Dat lukt zeker met jouw team van ruim 30 jonge (!) collega’s, dat bestaat uit studenten, net-afgestudeerden en echte horecagoeroes. Tover een lach op het gezicht van iedereen in de espressobar, het restaurant, op een kinderfeestje of symposium, of in een van onze foodtrucks.  

Mockamore
Koffielover? Dan is deze plek iets voor jou. Mockamore is Vermaat’s koffiecafé, met bijzondere koffies en heerlijke bites. De koffiebonen die we hier gebruiken, komen uit alle hoeken van de wereld en worden speciaal voor Mockamore geselecteerd, gebrand en gemelangeerd. In een team van 15 collega’s leer je elke dag meer over koffie en hoe je die het beste serveert. Deze plek voelt al snel als ‘jouw’ toko.

Woon je in de buurt van Utrecht en spreekt een van deze locaties jou aan? Klik hier om vandaag nog te solliciteren, want we zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s!