Upcoming: NOK

Eind dit jaar opent de nieuwe horecazaak NOK. Een restaurant waar gegeten, geborreld en gedanst kan worden. Te vinden op de 10e verdieping van het Groninger Forum met een oneindig uitzicht over de stad. Lijkt het jou vet om hier in de horeca te werken? Lees meer en ontdek of jouw droombaan erbij zit.
Vacatures NOK

Internationale allure

NOK is een plek van internationale allure, zonder hoog van de toren te blazen. Je proeft smaken die verder reiken dan je kijken kunt. Aan weerszijde van de open keuken vind je het bargedeelte. Hier biedt ons menu wereldse gerechten, met drankenkaart vol met internationale bieren, wijnen en cocktails.
Vacatures NOK

DJ's en live muziek

Er komt een bargedeelte met uitzicht op d' Olle Grieze. Aan de kant van de Grote Markt een sky bar met DJ's en live muziek. Kortom: een fijne plek om te pauzeren, je werkdag te eindigen en je weekend te starten.
Vacatures NOK

Opening NOK 

In oktober opent NOK voor het eerst de deuren. Dat gebeurt gelijktijdig met de opening van het complete Groninger Forum. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt. Wil je vast meer informatie over jouw toekomstige werkplek? Check dan Facebook en Instagram of de site.