250 horecatalenten gezocht!

Hey jij! Je vakantie, festivaltickets of dagjes weg bij elkaar sparen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vermaat groeit hard en zoekt 250 nieuwe horecacollega's voor regio Amsterdam. Van hoogvliegers voor Schiphol tot aardappeleters voor musea en horecatijgers voor Artis. Zien wij jou daar straks shinen?

Waarom zoeken we nieuwe collega's?
Iedere dag leggen wij onze gasten graag in de watten. In de vakantieperiode ontvangen diverse locaties in Amsterdam daar graag wat hulp bij. Dus als jij van de zomer een zakcentje wilt bij verdienen, ben je bij ons aan het goede adres! Pak je koffer in en ga van de zomer samen met ons op reis om jouw wereld van smaak te ontdekken :-) 

Waar zoeken we nieuwe collega's? 
Hierboven kun je lezen dat we collega's voor “diverse locaties” zoeken, nog keuze ook! Zo zoeken wij horecatijgers  voor ARTIS, hoogvliegers voor Schiphol en aardappelters en latte artists of melkmeisjes voor musea in Amsterdam. 

Hoe zoeken wij nieuwe collega's? 
Sinds vorige week staat onze nieuwe arbeidsmarktcampagne live. Je kunt ze op Facebook en Instagram tegenkomen, maar ook via Google. En ze zijn uiteraard te herkennen aan bovenstaande woordspelingen en leuke foto’s en video's van een aantal van onze collega’s. 

header256060px1002.jpg

Waarom werken bij Vermaat

  • een (bij)baan die goed te combineren is met jouw school, opleiding of andere parttime baan.
  • flexibele uren en werktijden: 0 tot 20 uur per week.
  • een lekker salaris met 8% vakantiegeld.
  • carrièremogelijkheden om door te groeien of te switchen van functie en/of locatie.
  • een topwerksfeer met leuke collega's.
  • vrijheid voor eigen inbreng en ontwikkeling van je talenten.

Klaar om te solliciteren?


We zijn meer benieuwd naar jouw uitstraling, enthousiasme en persoonlijkheid dan je cv. Daarom organiseren we selectiedagen bij Artis, op Schiphol en in het Concertgebouw. Zo kun je gelijk je eventueel potentiele werklocatie zien :-) Lees via deze link meer over de selectiedag en schrijf je in!

We hebben zin om je te ontmoeten!