10 redenen om voor
Vermaat te kiezen

Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Wat is jouw manier?

Oké, daar gaan we dan… 10 redenen om onze horecacollega te worden!

 1. Jouw keuze:
  Er zijn volop vacatures en mogelijkheden voor jou bij onze ruim 300 verschillende horecalocaties. Of je nu een toffe stage wilt lopen, wat wilt bijverdienen, een onderneming wilt runnen of meer ruimte wilt voor jouw smaak en ideeën in de keuken. Er is voor een ieder wat wils.
 2. Jouw smaak:
  Werken op een horecalocatie die bij jou past. Onder het dak van bekende organisaties en op A-locaties. Wat denk je alleen al van KLM, Artis, het Rijksmuseum, Schiphol, en Booking.com…?
 3. Jouw plek:
  Je vindt ons overal in Nederland: bij grote bedrijven tot in musea, ziekenhuizen, op de luchthavens, sportcomplexen, shopping outlets of in de dierentuin.
 4. Jouw job:
  Al onze horecaconcepten zijn uniek  (‘standaard’ is niets voor ons) en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk.
 5. Jouw stijl:
  Als we iéts belangrijk vinden is het wel de ‘persoonlijke touch’ waarmee je jouw gasten bedient. Want mensen maken het verschil. Jij maakt het verschil. Jij bent onze smaakmaker.
 6. Jouw creativiteit:
  Reken maar dat je ruimte krijgt voor jouw ideeën, want ondernemend en innovatief zijn twee van onze kernwaarden. Jouw smaak smaakt naar meer!
 7. Jouw agenda:
  We vinden altijd een locatie die past bij jouw wekelijkse beschikbaarheid. Of je nu beschikbaar bent in de weekenden en avonden of juist liever doordeweeks werkt. Of je een paar uurtjes wilt werken of juist fulltime. Met de variërende openingstijden van onze locaties is er heel wat mogelijk.
 8. Jouw wereld:
  Sluit je aan bij een club van ruim 3.500 echte liefhebbers. Mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en natuurlijk eten en drinken. Een plek om je thuis te voelen!
 9. Jouw groei:
  Naar een andere locatie? Een stapje hogerop? Blijven na je stage? Leren leidinggeven? Andere uren werken? Eens een ander horecaconcept zien? Het kan bij ons allemaal.
 10. Jouw fun:
  Werken moet vooral ook leuk zijn. Dat is goed voor jou, onze gasten en dus voor Vermaat. Wij maken ons daarom hard voor plezier en verbinding tussen collega’s. We organiseren dan ook regelmatig evenementen en acties. Samen is toch ook alles leuker?

Kortom:
Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Bij Vermaat draait het om jou. Bij Vermaat krijg jij het voor elkaar. Op jouw manier.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Zoek dan snel een vacature die bij jou past!