Nieuws

Wat wil jij nog weten over Vermaat als horecawerkgever? Check onze nieuwsberichten, dan leer je ons zeker beter kennen! En word je enthousiast van wat je leest en ziet…? Snel solliciteren dan!
Over werken bij
Horecalocaties

TikTok X Vermaat

Wist je dat Vermaat nu ook te vinden is op TikTok?

Over werken bij

(Thee)podcast: Thee-expert Frank van der Zande

Het einde van het jaar nadert en de dagen worden alsmaar korter. En wat is er lekkerder op zo’n donkere namiddag dan een stomende kop thee? Frank van der Zande is jobcoach bij Vermaat en thee is echt zijn 'cup of tea'.

Over werken bij

De barista coach-community bij Vermaat

Word jij de koffie-expert op locatie? Krijg je energie van collega’s trainen, ontwikkelen en inspireren? Sluit je dan aan bij de Barista coach-community!

Over werken bij

What's Cooking aflevering 4: Lorena Hagens.

De Creoolse creaties van Lorena Hagens. Lorena’s huis in Purmerend is de keuken dé centrale plek.

Over werken bij

What's Cooking aflevering 3 René van der Weijden

In de nieuwe aflevering van de What’s Cooking Podcast (voorheen de Keukencast) gaan we op bezoek bij René van der Weijden, chef bij restaurant Hemel en Aarde in Utrecht.

Podcast

What's Cooking aflevering 2: Ines van Paassen

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast. In deze podcastserie duiken we in de (vegan)keuken van Ines van Paassen.

Podcast

What's Cooking aflevering 1: Henrico Wierenga

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast. In deze podcastserie duiken we in de keukenkast van Henrico, zijn roots en passie voor koken.

PODCASTnieuws: luister nu naar de What's Cooking Podcast

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast. In deze podcastserie duiken we in de keukenkast van een Vermaatcollega. Wat is zijn of haar favoriete tool of ingrediënt? De eerste twee afleveringen staan nu online.

Vermaat nummer 1 cateraar van Nederland!

Vermaat nummer 1 cateraar van Nederland Het staat zwart op wit: Vermaat is nummer 1 cateraar van Nederland! Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) rangschikte alle cateraars van Nederland op omzet en Vermaat staat met stip op 1.

Werken op Eindhoven Airport

Timo heeft al 5 jaar een bijbaan op Eindhoven Airport EN loopt stage op het servicekantoor van Vermaat. Hoe ziet zijn bijbaan eruit?

Horecalocaties

Het ziekenhuis, de locatie waar het allemaal begon…

Wist je dat Vermaat ooit begonnen is bij het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein? Inmiddels hebben we ook enorm veel horecalocaties buiten de zorg, maar ons hart voor de zorg is er nog altijd.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?