Luchthaven

Horecawerk doen in een omgeving die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar leeft? Op wisselende tijden die bij jouw levensstijl passen? Overweeg dan zeker een job bij één van onze horecalocaties op Schiphol of Eindhoven Airport. Op deze luchthavens hebben we in totaal 15 verschillende concepten waar je aan de slag kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de KLM Business Lounge, The Bar, Café Rembrandt of La Place? Check it out!
Luchthaven

Dynamiek

Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden. Je kunt in de ochtend, middag, avond of zelfs nacht werken. 

Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Van stelletjes die romantisch op citytrip staan tot gezinnen die op vakantie gaan en zakelijke reizigers die een weekje op zakenreis gaan. Aan diverse gasten ontbreekt het je niet op een luchthaven.

Gemixt team

Op de luchthaven werk je vaak met een gemixt horecateam. Zo zijn er bijvoorbeeld veel fulltimers en parttimers die er al langere tijd werken, maar heb je ook veel studenten die als horeca bijbaan op een vliegveld werken. Deze diversiteit maakt het extra leuk!

Op onze luchthavens zoeken we zowel horeca medewerkers- en managers als collega's in de keuken. Op de luchthavens hebben we zowel luxe restaurants als counterconcepten. Hierin heb je dus ook veel mogelijkheden om te kijken wat bij jou past.

Wij zoeken

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?

Stel jouw job alert in!