Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden. Je kunt in de ochtend, middag, avond of zelfs nacht werken.
Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Van stelletjes die romantisch op citytrip staan tot gezinnen die op vakantie gaan en zakelijke reizigers die een weekje op zakenreis gaan. Aan diverse gasten ontbreekt het je niet op een luchthaven.
Op de luchthaven werk je vaak met een gemixt horecateam. Zo zijn er bijvoorbeeld veel fulltimers en parttimers die er al langere tijd werken, maar heb je ook veel studenten die als horeca bijbaan op een vliegveld werken. Deze diversiteit maakt het extra leuk!
Op onze luchthavens zoeken we zowel horeca medewerkers- en managers als collega's in de keuken. Op de luchthavens hebben we zowel luxe restaurants als counterconcepten. Hierin heb je dus ook veel mogelijkheden om te kijken wat bij jou past.
Voor een goede werking van deze website worden cookies gebruikt. Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die door je browser worden opgeslagen. Zo maken we gebruik van functionele cookies om je instellingen te onthouden en van analytische cookies om het gebruik van de website anoniem te analyseren en te verbeteren.