Luchthaven

Op Schiphol zijn we actief op meer dan 10 locaties. Van luxe en exclusief tot een gezonde take away hap voordat je het vliegtuig in stapt. Onze collega’s op Schiphol bezorgen een heel divers en internationaal publiek 7 dagen per week en 24 uur per dag een topervaring. Geen dag is hetzelfde in de wereldse horeca die we voeren op Schiphol.
Bekijk alle luchthaven vacatures

Van exclusief

tot take away

Van het Schiphol VIP Centre of de Privium ClubLounge tot onze take away locaties op Schiphol Plaza; we hebben jou in elk segment iets te bieden.

Verse pasta bij Per Tutti, vers gebakken vis bij Happy Seafood, gezonde sandwich bij DUTCH & Delicious, aziatische take-away bij Toko to go, ijskoud biertje bij Café Rembrandt of onze gastronomische bar Crossroads. Omdat Schiphol 24/7 open is biedt dat jou veel flexibiliteit.

Hier is ruimte voor iedereen die passie heeft voor eten en drinken. Je wordt uitgedaagd om iedere dag de beste prestatie te leveren. Als werkgever richt Vermaat zich op jou als persoon. Waar liggen jouw interesses, doelstellingen en welke locatie past bij jou? Door opleidingen en trainingen krijg je de kans om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik begonnen als stagiair en doorgegroeid naar de functie van horecamanager.

Lotte - Horecamanager

Bedrijf

Bedrijf tekst
Lees meer over Bedrijf