Luchthaven

Horecawerk doen in een omgeving die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar leeft? Op wisselende tijden die bij jouw levensstijl passen? Overweeg dan zeker een job bij één van onze horecalocaties op Schiphol of Eindhoven Airport. Op deze luchthavens hebben we in totaal 15 verschillende concepten waar je aan de slag kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de KLM Business Lounge, Café Rembrandt of La Place? Passen de woorden snel, dynamisch, internationaal en flexibel goed bij jou? Dan is de horeca op een luchthaven jouw nieuwe werkplek.
Bekijk alle luchthaven vacatures

De voordelen van het werken op een luchthaven:

  • Je werkt in een dynamische omgeving met een unieke vibe
  • Je werkt in een concept dat jij leuk vindt: van take-away tot luxe en exclusief
  • Je ontmoet zakelijke reizigers en toeristen van uiteenlopende culturen
  • Je uren zijn enorm flexibel en er is altijd werk (zo nodig val je in bij een andere locatie)
  • Je kunt voor of achter de douane werken, net wat je leuk lijkt
Hier is ruimte voor iedereen die passie heeft voor eten en drinken. Je wordt uitgedaagd om iedere dag de beste prestatie te leveren. Als werkgever richt Vermaat zich op jou als persoon. Waar liggen jouw interesses, doelstellingen en welke locatie past bij jou? Door opleidingen en trainingen krijg je de kans om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik begonnen als stagiair en doorgegroeid naar de functie van horecamanager.

Lotte - Horecamanager

Voor een ieder

wat wils

Amsterdam of Eindhoven? Voor of achter de douane? Luxe en exclusief of een snelle hap? Zakelijk publiek of toeristen? Overdag, 's avonds of 's nachts en in het weekend? Wat is jouw wereld van smaak? De luchthavens bieden voor een ieder wat wils.

Om je een idee te geven van onze horecaconcepten op Schiphol: pasta bij Per Tutti, verse vis bij Happy Seafood, gezonde sandwich bij Eggs&Co, Aziatische take-away bij Toko to go, ijskoud biertje bij Café Rembrandt, gastronomie in bar Crossroads of comfort en luxe in het Schiphol VIP Centre, de Privium ClubLounge of de KLM Business Lounge. En op Eindhoven Airport? Daar hebben we een La Place, Farm Food & Drinks, Farm Coffee en The Bar achter de douane.