Leisure

De Leisure-tak van Vermaat bestaat uit bijna 40 unieke horecaconcepten op druk bezochte vrijetijdslocaties. Denk aan musea, dierentuinen, sportcomplexen, circuits, shopping outlet. Samen eten en drinken. Indrukken van de tentoonstelling of het optreden uitwisselen in een horecasfeer die past bij het museum of de concerthal.
Bekijk alle leisure vacatures

Unieke horecaconcepten op

druk bezochte vrijetijdslocaties

Met zo’n 1500 collega’s bezorgen we een heel divers publiek 7 dagen per week een topervaring. Wat het vooral leuk maakt is de afwisseling; van dagjesmensen tot high end diners, van events en congressen tot partycatering en feesten, van toerisme tot zakelijk publiek. Leisure is zeer divers en werkt veel met flexibele inzet en uitwisseling van collega’s tussen de diverse locaties.

Als je zegt Vermaat dan zeg je “dynamisch”. Bij Vermaat is niets te gek, alles is mogelijk en alles kan gerealiseerd worden. Professionaliteit en uitstraling is van het hoogste niveau waardoor er gewerkt kan worden met exclusieve opdrachtgevers. Vermaat is vernieuwend en is een bedrijf met potentie. Groei staat niet alleen voor de groei als bedrijf, maar ook voor de groei en ontwikkeling die geboden wordt aan medewerkers. Vermaat biedt de gelegenheid voor een mooie carrière. Doorgroeimogelijkheden worden geboden en zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd. Bij Vermaat draait het om zowel onze ontwikkeling als die van jou!

Jonathan - Horeca Medewerker