Vrijetijdslocaties

Knallen in de horeca op drukbezochte vrijetijdslocaties? Op werktijden die voor jou handig zijn? Bekijk dan onze horecafuncties in de vrijetijdssector. We hebben 40 unieke horecaconcepten in musea, de dierentuin, sportcomplexen, circuits en shopping outlets. Maak jij het dagje uit van onze gasten compleet in bijvoorbeeld Artis, Rijksmuseum, Spoorwegmuseum of Rosada Fashion Outlet?
Bekijk alle leisure vacatures

Jouw collega over Vermaat

"Vermaat laat mij (ze verwachten het ook 😊) 'ondernemen'. Integreren namens Vermaat bij een bedrijf als Miele met een sterk andere bedrijfscultuur is enerverend en vraagt veel je je aanpassingsvermogen. Mét fijne ondersteuning vanuit Vermaat service kantoor lukt dat en groeit de samenwerking. Je moet wel van aanpakken houden en doorzetten niet erg vinden. Het is een job met veel vrijheid én verantwoordelijkheden. Wanneer je dat fijn vindt zoals ik, voel je je als een vis in het water."
MartijnGeneral manager

Jouw werktijden

Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. Je kan overdag, ’s avonds, doordeweeks en in de weekenden werken. Lekker flexibel dus!

Jouw team

Op een vrijetijdslocatie werk je vaak met een gemixt horecateam. Zo zijn er bijvoorbeeld veel fulltimers en parttimers die er al langere tijd werken, maar heb je ook veel studenten of flexpoolers die wisselende uren werken. Deze diversiteit maakt het extra leuk!

Jouw mogelijkheden

Voor onze vrijetijdslocaties zoeken we zowel horeca medewerkers- en managers als collega's in de keuken. Van bediening- tot counterconcepten; samen kijken we wat het best bij jou past. En wil je op een gegeven moment switchen van horecalocatie? Geen probleem!

Jouw gasten

Je gasten zijn heel divers: gezinnen, toeristen, zakelijk publiek en kunst- en cultuurliefhebbers. Dit hangt natuurlijk wel af van jouw horecalocatie, maar in ieder geval maak jij het uitje van de gasten compleet met een fijne horecabeleving!

Geniet nooit

met mate

De dynamiek in de vrijetijdssector (ook wel 'leisure' genoemd) is groot. Al onze locaties verschillen enorm van elkaar. De horecaconcepten variëren van chique restaurants, brasserieën en buffetrestaurants tot koffiezaken (o.a. Mockamore) en lunchrooms. De werkzaamheden zijn dus ook per locatie weer anders. Wat past er bij jou?

Met zo'n 1.500 medewerkers gaan we ervoor om onze gasten een superleuke dag en/of avond te bezorgen. En onszelf ook, want een leuke werkdag is ook veel waard! Genieten kan niet groots genoeg toch? En trouwens, samen is ook alles leuker.

Welke horecalocatie past bij jou? Misschien wel .......