Vrijetijdssector

Je vindt ons op DE locaties van Nederland. In elke uithoek van Nederland hebben wij iets wat bij jou past. Sta jij straks bijvoorbeeld achter de bar op het strand van DOT in Groningen, bij de VIP catering van Circuit Zandvoort of tijdens een ADE feest in Bar Bistro Bureau?

Keuken

Zelfstandig werkend kok, souschef of chef-kok? Kan allemaal! Van het bereiden van verrassende, gezonde lunches tot à la carte koken in een brasserie of koken op sterrenniveau. Waar je ook werkt; bij ons mag je uitblinken door jezelf te zijn en jouw specialiteit te laten zien.

Horecamedewerker

Bij ons kun je aan de slag als fulltimer, parttimer of een paar uur flexibel naast je studie als bijbaan. Op een vaste locatie of in onze flexpool op verschillende locaties. En wil je liever op toffe events werken? Ook dat kan!

Geld

Elke vier weken een lekker salaris op je rekening. Naast salaris krijg je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een vriendenbonus tot wel €500,-
En good to know: op ons platform 'Vermaat voor jou' vind je allerlei mooie deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op hotels, gratis tickets voor de dierentuin of smakelijke restaurantdeals?

Feest

Feesten kunnen we goed. Kan ook niet anders bij een horeca bedrijf ;-). 1 keer per jaar gaat het dak eraf met een groot Vermaat feest. En dat niet alleen. Je hebt ook gezellige teamuitjes en andere events die Vermaat organiseert!

De nieuwste vacatures in jouw mailbox?

Stel jouw job alert in!