Vrijetijdslocaties

Knallen in de horeca op drukbezochte vrijetijdslocaties? Op werktijden die voor jou handig zijn? Bekijk dan onze horecafuncties in de vrijetijdssector. We hebben 40 unieke horecaconcepten in musea, de dierentuin, sportcomplexen, circuits en shopping outlets. Maak jij het dagje uit van onze gasten compleet in bijvoorbeeld Artis, Rijksmuseum, Spoorwegmuseum of Rosada Fashion Outlet?
Bekijk alle leisure vacatures

De voordelen van het werken in de vrijetijdssector:

  • Je kunt in allerlei functies aan de slag en het werkaanbod is heel afwisselend
  • Je werkt op wisselende tijden, passend bij jouw agenda
  • Je kan overdag, ’s avonds, doordeweeks en in de weekenden werken
  • Je werkt op bekende, toffe en mooie locaties en/of tijdens gave evenementen
  • Je maakt het uitje van de gasten compleet met een fijne horecabeleving
  • Je gasten zijn heel divers: gezinnen, toeristen, zakelijk publiek en kunst- en cultuurliefhebbers
  • Je kunt switchen van locatie als je bijvoorbeeld (tijdelijk) meer uren wilt werken
Zeg je Vermaat, dan zeg je 'dynamisch'. Niets is hier te gek, alles kan gerealiseerd worden. Door onze professionaliteit kunnen we werken met exclusieve opdrachtgevers. Vermaat is vernieuwend en is een bedrijf met potentie. Groei staat niet alleen voor de groei als bedrijf, maar ook voor die van medewerkers. Hier maak je kans op een mooie carrière.

Jonathan - Horecamedewerker

Geniet nooit

met mate

De dynamiek in de vrijetijdssector (ook wel 'leisure' genoemd) is groot. Al onze locaties verschillen enorm van elkaar. De horecaconcepten variëren van chique restaurants, brasserieën en buffetrestaurants tot koffiezaken (o.a. Mockamore) en lunchrooms. De werkzaamheden zijn dus ook per locatie weer anders. Wat past er bij jou?

Met zo'n 1.500 medewerkers gaan we ervoor om onze gasten een superleuke dag en/of avond te bezorgen. En onszelf ook, want een leuke werkdag is ook veel waard! Genieten kan niet groots genoeg toch? En trouwens, samen is ook alles leuker.