Werken bij La Place Ziggo Dome

Of je nou een foodie, horeca liefhebber of koffieleut bent: bij La Place Ziggo Dome kun jij je hart ophalen.

Geen dag is hetzelfde. De ene keer blend je smoothies, de andere keer bak je de lekkerste taartjes. En je staat ook wel eens achter de kassa of in de spoelkeuken. Kom jij ons team versterken?
Bijbaan bij La Place

Bijbaner

Flexbel werken naast jouw studie, tussen de 4 en 16 uur? Check! Een lekker salaris passend bij jouw leeftijd? Check! Gezellige collega's? Sowieso check ;-)
medewerker la place

Fulltimer / parttimer

Horeca-ervaring hoeft niet! Dit doe je namelijk op bij La Place Bataviastad. Jij vindt het leuk om te leren koken, in contact te staan met onze gasten en te werken in teamverband.
management la place

Floormanager

Klaar voor een volgende (leidinggevende) stap? Word floormanager bij La Place Bataviastad! Jij leert alle facetten van het runnen van je eigen onderneming. Bekijk jouw mogelijkheden!

0-uren contract? Bereken jouw all-in uurloon.

Vast contract? Bereken hier jouw uurloon.

Voorwaarden

De leukste collega's

Bij ons werk je met de leukste mensen. Collega's die niet alleen jouw collega's zijn, maar waar je ook veel gezelligheid hebt. Niet alleen op de werkvloer, maar ook met teamuitjes, vette Vermaat feesten of sport events. En je kunt natuurlijk ook met je vrienden solliciteren, nog leuker!
La Place Roermond

Gasten

Bij ons komen veel dagjesmensen en toeristen. In de wintermaanden en doordeweeks is het rustiger, in de weekenden, op feestdagen en in de zomermaanden is het drukker.
La Place Roermond

Werktijden

Wij zijn doordeweeks geopend van 10:00 tot 18:00 uur en in het weekend, op feestdagen en de schoolvakanties zijn we open tot 20:00 uur. Flexibel werken is bij ons geen probleem!

Feest

Feesten kunnen we goed. Kan ook niet anders bij een horeca bedrijf ;-). 1 keer per jaar gaat het dak eraf met een groot Vermaat feest. En dat niet alleen. Je hebt ook gezellige teamuitjes en andere events die Vermaat organiseert!

Geld

Elke vier weken een lekker salaris op je rekening. Naast salaris krijg je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een vriendenbonus tot wel €500,-
En good to know: op ons platform 'Vermaat voor jou' vind je allerlei mooie deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op hotels, gratis tickets voor de dierentuin of smakelijke restaurantdeals?
Werken bij La Place

Training

Doorgroeien? Dat kan! Bijvoorbeeld naar eerste medewerker, floormanager of horecamanager. Met onze talentenprogramma's helpen we je daarbij.
Ook op persoonlijk vlak kun je groeien met vak trainingen. Verbeter je leadership skills, leer veilig werken of word de beste barista via de workshops in onze Academy.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?