La Place

Of je nou een foodie, horeca liefhebber of koffieleut bent: bij La Place kun jij je hart ophalen.

Geen dag is hetzelfde. De ene keer blend je smoothies, de andere keer bak je de lekkerste taartjes. En je staat ook wel eens achter de kassa of in de spoelkeuken. Kom jij ons team versterken?

Over La Place

La Place bestaat al een hele tijd. Sinds 1987 om precies te zijn. In die tijd was het een revolutionaire formule. Een restaurant met lekker en puur eten, dat vers voor je neus gemaakt werd. Je ziet wat je krijgt. En wat blijkt? Het is een tijdloze formule. Ook in het snelle bestaan van nu, zijn mensen gek op lekker maar makkelijk eten. La Place wil die beleving voor iedereen bereikbaar maken. Onze liefde voor eten delen. ‘Love at first bite’ noemen we dat.

La Place zoekt jou!

Bij La Place vragen we niet om jaren horeca-ervaring. Liever hebben we enthousiaste en super-gastgerichte medewerkers. 

De kneepjes van het vak leer je bij ons vanzelf. Onze teams doen het samen. Dat betekent dat iedereen je meeneemt in de wereld van La Place. Je leert door te doen. En hebt een heel team achter je, dat jou met plezier verder helpt.

Werken bij La Place

Geld

Elke vier weken een lekker salaris op je rekening. Naast salaris krijg je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een vriendenbonus van €250,-
En good to know: op ons platform 'Vermaat voor jou' vind je allerlei mooie deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op hotels, gratis tickets voor de dierentuin of smakelijke restaurantdeals?

Training

Doorgroeien? Dat kan! Bijvoorbeeld naar eerste medewerker, floormanager of horecamanager. Met onze talentenprogramma's helpen we je daarbij.
Ook op persoonlijk vlak kun je groeien met vak trainingen. Verbeter je leadership skills, leer veilig werken of word de beste barista via de workshops in onze Academy.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?