La Place

Sinds begin 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met 44 La Place locaties door het hele land. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Dat betekent ook dat jij in dienst komt bij Vermaat als je bij een van onze La Place locaties komt werken.

Word jij horecamedewerker, assistent horecamanager of horecamanager? En wil jij fulltime of parttime naast je studie? Bij La Place kan het! Ontdek hier welke vacatures wij beschikbaar hebben.

Bekijk La Place vacatures

klik hier: jouw impact

Bij La Place ben je continue in contact met jouw gasten, omdat je niet in een aparte ruimte staat. Zij kunnen vragen aan jou stellen, jij maakt een praatje met ze en ze zien hoe jij het eten voor ze bereid. Dus als jij direct contact met de gast prettig vindt, is het werken bij La Place zeker iets voor jou! 

klik hier: jouw team

Bij La Place staan we voor gezelligheid en collegialiteit. Met elkaar zorgen wij ervoor dat de gast op nummer 1 staat. En dat betekent ook dat we elkaar helpen wanneer het bijvoorbeeld druk is en er veel gedaan moet worden. Samen zorgen we voor een optimale gastbeleving!

klik hier: #mogelijkheden

Van horecamedewerker of manager op fulltime basis tot bijbaner voor 12 uur of manager. Je hebt veel flexibiliteit qua werkzaamheden en werktijden. En je werkt natuurlijk bij een van de grootste horecawerkgevers van Nederland. Dus wil jij een keer switchen van locatie of wil je groeien in je functie? Dan zijn er met ruim 400 horecalocaties genoeg mogelijkheden voor jou!

klik hier: #verseproducten

La Place staat voor natuurlijke, verse en huisgemaakte producten. Wij willen goed eten voor iedereen bereikbaar maken.

Jouw collega over La Place

"Bij ons is het iedere dag feest. Naast het harde werken is er veel ruimte voor werkplezier en heerst er een sfeervolle en gezellige sfeer. Medewerkers werken er van verschillende leeftijden, culturen en geslachten, iedereen is welkom. "
JeanineHorecamanager La Place Den Bosch Arena
Lorem ipsum

Jouw pakket

  • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
  • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
  • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
  • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
  • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.