Hey Chef!

Je culinaire ei kwijt? Bij Vermaat kan het! Kook de sterren van de hemel bij 1 van onze 500+ locaties. Bijvoorbeeld tijdens kantooruren in een bedrijfsrestaurant? Of kook jij liever à la carte de sterren van de hemel in een sterrenrestaurant of brasserie?
Ontdek meer!

Verover gasten met jouw specialiteit.

Zit er een locatie voor je bij?

Bij Vermaat kreeg ik de kans mijzelf te ontwikkelen doordat je als het ware je ‘eigen’ keuken mag draaien. Dit komt door de vrijheid die je hebt bij het maken en inkopen van je menu’s.

Melvin

Chefkok opstart bedrijfshoreca

Veelgestelde vragen

Hoe kun je jezelf ontwikkelen als chef?

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Want alleen de beste mensen maken elke dag weer het verschil voor onze gasten en opdrachtgevers. Daarom krijg je bij Vermaat een uitdagend loopbaanperspectief en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

BBL - werken en leren
In de Vermaat Academy staat werken & leren centraal. Hierin maken we onderscheid tussen BBL (werken & leren) en BOL (beroeps opleidende leerweg). Zo bieden wij BBL Kok niveau 2 en 3 en een BBL Fast Service niveau 2, 3 en 4.

Bekijk hier de video: BBL opleiding | Werken bij Vermaat

Chefs
Chefs spelen de hoofdrol binnen onze organisatie. We vinden het daarom belangrijk dat jij je in iedere fase kan blijven ontwikkelen. Naast onze BBL koksopleidingen bieden wij ook online kookcursussen aan.

Veiligheid
Binnen de Academy ondersteunen de modules ‘Veiligheid’ instructies en opleiding die nodig zijn om veilig te werken. Denk aan HACCP, Leermeester, Sociale Hygiëne, Bedrijfshulpverlener en agressie trainingen. 

Talentenprogramma's
De talentenprogramma’s (NL) zijn leerreizen die zijn ontwikkeld voor de (startende) leidinggevende. Tijdens deze leerreizen staat het ontwikkelen van de managementvaardigheden en persoonlijk leiderschap centraal.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Je salaris is afhankelijk van een aantal elementen. Denk hierbij aan leeftijd, soort cao, schaal, locatie en ervaring. Dit nemen wij met jou door tijdens de sollicitatieprocedure.

  • Basiskok: € 1.995,-  € 2.524,17 bruto per maand (38 uur)
  • Zelfstandig werkend kok: € 2.052,36 - € 2.813,59 bruto per maand (38 uur)
  • Chef-kok € 2.530,44 - € 3.475,79 bruto per maand (38 uur)
  • Souschef € 2.287,70 - € 3.174,36 bruto per maand (38 uur)
  • Souschef – luxe/grote locatie € 2.770,72 - € 3.475,79 bruto per maand (38 uur)
  • Chef-kok luxe/grote locatie € 3.020,62 - € 3.865,11 bruto per maand (38 uur)

Je krijgt per gereden kilometer 0,21 cent vergoed met een maximum van 40 kilometer enkele reis. OV-kosten worden tot een max van € 276,92 per periode vergoed.

Wat doet Vermaat op het gebied van duurzaamheid?

Elke dag bereiden en serveren we heerlijke gerechten waarmee we een positieve impact willen maken op onze gezondheid, de samenleving en onze wereld. Niet alleen voor onszelf, juist ook voor onze gasten en opdrachtgevers. Om een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf te zijn, hebben wij onszelf doelen gesteld. Deze hebben we vastgelegd in onze Food Vision 2022. Hiermee maken we op elke locatie stap voor stap het verschil. En dat resulteert bijvoorbeeld in een duurzamere bedrijfsvoering waarin de gast nog gezonder kan eten.

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!