Join Program

Wij zijn Join Program. We bouwen aan een betere wereld tijdens de lunchpauze op kantoor. We geven een voorbeeld door te koken, niet door te kletsen. We geloven dat echt goed eten de brandstof is voor een ieders werkdag. Dus sluit je bij ons aan en help ons om meer impact te kunnen maken.

Join the movement!

Join Program

Join the movement

Wij zijn een scale-up die haar gasten, opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers inspireert om de volgende stap te zetten.

Onze klanten, toekomstgerichte bedrijven zoals Coty, Guerilla Games, Nationale Nederlanden en Red Bull, waarderen de kwaliteit van ons eten. Onze applicatie maakt hun kantoor-leven beter en reduceert de voedsel-afvalstromen tot een minimum.

Sinds september 2021 is Join Program een zelfstandig onderdeel van Vermaat. Een samenwerking die zorgt dat wij nog meer impact gaan maken en ons de mogelijkheid geeft de komende jaren verder te groeien en onze visie en ons platform te ontwikkelen.

Werken bij Join Program

We inspireren iedereen om de volgende stap te zetten, dus ook jou. Blijf jezelf ontwikkelen met behulp van onze ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Werk in een scale-up cultuur, met een klein en toegewijd team, vanuit Diemen of op jou eigen (catering)locatie. Natuurlijk tegen een marktconform salaris en met tal van gave initiatieven om jouw werk nog leuker te maken.

Als je je ook bij Join Program aansluit, kom je in een internationale omgeving te werken met een groep toffe collega’s. En uiteraard geniet je van de lekkerste lunch ever 😉

Join Program

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!