Join Program

Ben jij net als wij ook gek op gezond, lekker en duurzaam eten? Sluit je dan nu bij de kantoorcatering beweging voor future minded bedrijven (en iedereen die er werkt).
Join Program

Join the movement

Wij zijn een scale-up die haar gasten, opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers inspireert om de volgende stap te zetten.

We bouwen aan een betere wereld tijdens de lunchpauze op kantoor. We geven een voorbeeld door te koken, niet door te kletsen. We geloven dat echt goed eten de brandstof is voor eenieders werkdag. Dus sluit je bij ons aan en help ons om meer impact te kunnen maken.

Werken bij Join Program

Onze movement is gestart in Diemen en verspreidt zich snel door Nederland. Waar jij je ook bevindt en wie je ook bent, bij ons is er plek voor jou.

We inspireren iedereen om de volgende stap te zetten, dus ook jou. Blijf jezelf ontwikkelen met behulp van onze ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Werk in een scale-up cultuur, met een klein en toegewijd team, vanuit Diemen of op jou eigen (catering)locatie. Natuurlijk tegen een marktconform salaris en met tal van gave initiatieven om jouw werk nog leuker te maken.

Join Program

Benieuwd naar onze vacatures?