Lorem ipsum

Zet samen met ons de foodmarkt op z'n kop

Werken als IT'er in de horeca? Dat is misschien niet de eerste branche waar jij aan denkt. Maar bedenk maar eens hoeveel impact jij kunt maken in een wereld waar nog zoveel kan. We staan aan de vooravond van een digitale transformatie van een van de grootste catering- en hospitalitybedrijven van Nederland. Juist in deze tijden hebben wij de ambitie om nog meer data-driven te worden. Ook internationaal. Heb ik je? Lees verder of bekijk gelijk onze vacatures.

Jouw collega over data & Vermaat

"Wij willen innoveren voor onze gasten, maar ook voor opdrachtgevers, medewerkers en interne afdelingen. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar hoe wij de gast van steeds meer relevante data kunnen voorzien, zoals herkomst van producten, duurzaamheid, gezondheid en natuurlijk de allergenen en voedingswaarden. Alles panklaar voor de gasten en klanten om een bewuste, verantwoorde keuze te kunnen maken."
PascalChief digital officer

Jouw impact

In de food wereld is nog zoveel mogelijk, jij krijgt er energie van dat je echt impact kunt maken. Alles wat jij doet is tastbaar en zichtbaar op onze ±400 horecalocaties. We nemen je graag mee in een aantal projecten waar jij je tanden in kan zetten, samen met je team natuurlijk.

Jouw innovaties

Bij ons staat innovatie voorop. Je maakt gebruik van de nieuwste technieken en technologieen. En wil je iets nieuws gebruiken, maar heeft Vermaat dat nog niet? Kom maar door, wij houden van jouw inbreng. Dat is niet voor niets, want wij houden wel van collega's die zelf met ideeën komen.

Jouw team

Kom je in ons data team? Dan voel je vanaf dag 1 het 'familiegevoel'. Als voormalig familiebedrijf en echt mensgericht bedrijf staan we voor hechte vertrouwensrelaties met elkaar. We staan voor gelijkwaardig samenwerken op basis van respect en bijdrage, niet op rangen of standen. Open, eerlijk, met lol en plezier. 

Jouw vrijheid

Het mooie is dat we als IT afdeling nog dusdanig jong zijn en er echt een vrije cultuur heerst. Niet volgens de lijntjes en de regels, maar je mag van de gebaande paden afwijken. Hier krijg je helemaal je eigen vrijheid in. Stiekem vinden we het zelfs leuk als je eigenwijs bent. Want wij doen ook alles op eigen wijze. Natuurlijk wel in harmonie.

Kom jij o.a. hieraan meewerken?

  • Assortiment. Stel; sales doet een pitch bij een potentiele klant. De doelgroep die hierbij past zijn hoogopgeleide mensen. IT weet dan, middels een dashboard, welke producten je in het assortiment moet opnemen. Hetzelfde geldt voor onze locaties.
  • Hyper gepersonaliseerde promoties. Onze ultieme droom is dat wij veel weten over onze gasten en klantspecifieke aanbiedingen kunnen maken. Bijvoorbeeld; een van onze gasten zit op kantoor en krijgt honger. Hij/zij ontvangt een berichtje. 'Beste gast; we hebben nu voor jou proteineshakes, kom je zo naar beneden op te halen?'
  • Bezetting. Wat is de optimale bezetting van personeel? Met een dashboard weet een horecamanager precies hoeveel mensen er wanneer ingezet moeten worden. 

Jouw pakket

Een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
De mogelijkheid tot thuiswerken. Je bent heel vrij in hoe jij je werkplek inricht.
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega's en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes. En wil jij een IT cursus volgen? Dan staan wij daar voor open.