Werken in Eindhoven

Bied jij een stukje gastvrijheid waardoor iedereen zich welkom voelt? Kom werken in de horeca in Eindhoven! Je kunt tussen de 4 en 38 uur bij ons werken, als bijbaan of vaste baan. Wij hebben 3 mooie horecalocaties: Eindhoven Airport, Evoluon en de TU Universiteit. Wil je op 1 van deze locaties werken of juist multi inzetbaar? Bij ons kan het allemaal! Lees snel meer en solliciteer.

Kom jij naar onze inloopdagen?

1. Kom bij ons langs tussen 15:00 tot 18:00 uur op:
- Maandag: TU Eindhoven, Zwarte Doos (aanmelden bij de bar)
- Dinsdag: Evoluon Eindhoven (aanmelden in restaurant)
- Woensdag: Eindhoven Airport (aanmelden bij Stripes in terminal)
2. Je gaat kort in gesprek met een van onze medewerkers.
3. Is er een match? Dan loop je met een contract de deur uit. 
Solliciteren via de website kan natuurlijk ook!

Vragen?

Bel of app ons!

06 50 08 22 98

Onze locaties

The Bar Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport verzorgen wij verschillende horecaconcepten:
La Place, koffiebar Stripes, selfservicerestaurant The Cloud Club en
biercafé The Bar. Elke locatie heeft zijn eigen toffe kanten. Bij La Place komen liefhebbers van lekker eten. Stripes heeft de urban vibe van Strijp met gerechtjes van lokale partners. The Cloud Club zit achter de veiligheidscontrole en hier draait het om snelheid én mooie producten. Bij The Bar staat aandacht voor de gast centraal.
Een luchthaven draait 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Flexibel werken in de avonduren of het weekend, naast bijvoorbeeld je studie, is daardoor altijd mogelijk. Ben je (een tijdje) meer uren beschikbaar? Dan kun je fulltime werken.

Evoluon

Het Evoluon is een iconische evenementen locatie en omgeving waar ondernemers gevestigd zitten. Wij verzorgen hier de horeca in het restaurant en de espressobar en diverse events en banqueting partijen. Met een super enthousiast, gezellig en gedreven team zorgen wij er elke dag weer voor dat alle gasten met een glimlach de deur uit gaan.
Op deze toffe en unieke locatie heb je wisselende werkzaamheden, zoals het voorbereiden van de lunch en het uitserveren ervan, banqueting partijen en ook ook schoonmaakwerkzaamheden. Kortom, een uitdagende baan die makkelijk te combineren is naast je studie.
Evoluon
La Place Eindhoven Airport

De Zwarte Doos - TU Eindhoven

Grand Café de Zwarte Doos is een horecalocatie op het TU-terrein in Eindhoven. Het café is gelegen aan een prachtig park en heeft een groot terras. Naast het cafégedeelte met een capaciteit van +/- 140 couverts, zijn er ook een bioscoopzaal en 3 vergaderzalen.
Bij ons kun je bijvoorbeeld aan de slag als bijbaner, floormanager of zelfstandig werkend kok. Wil jij dat onze gasten intens kunnen genieten van eten & drinken bij de TU Eindhoven? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Dit krijg jij

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?