Jouw horeca (bij)baan in Roosendaal

Mooi nieuws: de terrassen zijn weer open! Daarom zoeken wij collega's die ons komen versterken. Word je horecamedewerker, barista of manager? Ga je werken bij Forum La Place, Mockamore of Fruit Cuisine? Wij vinden een plek die bij jou past!

En omdat wij begrijpen dat jij ook in deze tijden zekerheid wilt hebben, krijg je bij ons een gegarandeerde startdatum en percentage van jouw salaris.

Bekijk vacatures

Jouw impact

Jij krijgt van ons het vertrouwen, de ruimte en de verantwoordelijkheid om je te laten zien, verbinding te maken met onze gasten, initiatieven te nemen en creatief mee te denken hoe het beter kan. Zo maak jij mensen blij, ben je zichtbaar en word je gewaardeerd.

Jouw team

Zo divers als de werkzaamheden zijn, zo divers zijn ook onze teams op Rosada. We zoeken regelmatig horecamedewerkers (counter), bedieningsmedewerkers, afwassers en keukenmedewerkers. Geen ervaring? Geen probleem! Voor iedereen is er plek. Onze teams kenmerken zich door gastvrijheid, stressbestendigheid, flexibiliteit en loyaliteit naar elkaar.

Jouw horecalocatie

Bij Designer Outlet Roosendaal hebben wij vier toffe horecalocaties. Bij Trattoria Rosa geniet je van een heerlijke verse pasta, sandwich of salade en bij Frites Cuisine van hamburgers en eigengemaakte frietjes. Bij La Place word je verwend met een lekker ontbijt, lunch, tussendoortje of diner en bij Mockamore vind je de heerlijkste koffie’s. 

Jouw groei

Bijbaan of loopbaan? Haal eruit wat jij zoekt op het gebied van ontwikkeling voor jezelf! Met 400 horecalocties is er altijd een plek, functie en team die bij jou past. Daarnaast stimuleren wij jouw groei met onze opleidingen in de Vermaat Academy en heb je natuurlijk ook een groot Vermaat netwerk om je heen.

Waarom Vermaat?

  • Je werkt bij één van de grootste horecawerkgevers van het land.
  • Met zo'n 400 horecalocaties in het hele land bieden we jou volop carrièremogelijkheden.
  • Vermaat heeft locaties bij bekende organisaties.
  • Je werkt bij een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn.
  • Al onze horecaconcepten zijn uniek, daar kun je heel trots op zijn.
  • Vermaat groeit! Nóg meer (groei)mogelijkheden.

Jouw pakket

Of de horeca nu open is of niet? Bij ons krijg je een gegarandeerde startdatum en een percentage van je salaris. e uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Korting bij Fit For Free. Top toch, kun jij lekker sporten met je vrienden of collega's.
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega's en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Welke locatie past bij jou?

Feesten kunnen wij goed. Jij ook?