Jouw horeca (bij)baan in Groningen

Word je horecamedewerker, barista, hostess of bartender? Ga je werken bij Forum Groningen, Groninger Museum of Dot? Wij vinden een plek in Groningen die bij jou past!
Bekijk vacatures

Jouw impact

Jij krijgt van ons het vertrouwen, de ruimte en de verantwoordelijkheid om je te laten zien, verbinding te maken met onze gasten, initiatieven te nemen en creatief mee te denken hoe het beter kan. Zo maak jij mensen blij, ben je zichtbaar en word je gewaardeerd.

Jouw groei

Bijbaan of loopbaan? Haal eruit wat jij zoekt op het gebied van ontwikkeling voor jezelf! Met 400 horecalocties is er altijd een plek, functie en team die bij jou past. Daarnaast stimuleren wij jouw groei met onze opleidingen in de Vermaat Academy en heb je natuurlijk ook een groot Vermaat netwerk om je heen.

Jouw team

Wij vinden respect en waardering in onze cultuur binnen de teams belangrijk. Dit merk je in onze samenwerking als 'vriendenclub'. Er heerst weinig hierarchie, we hebben respect voor elkaar en je kunt open en jezelf zijn.

Jouw mogelijkheden

Waar ga jij werken? In heel Nederland hebben wij mogelijkheden voor jou! Wordt het DOT, Forum Groningen, Huis de Beurs of het Groninger Museum? Met zoveel mooie horecalocaties zijn er genoeg mogelijkheden voor jou.

Waarom Vermaat?

  • Je werkt bij één van de grootste horecawerkgevers van het land.
  • Met zo'n 400 horecalocaties in het hele land bieden we jou volop carrièremogelijkheden.
  • Vermaat heeft locaties bij bekende organisaties.
  • Je werkt bij een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn.
  • Al onze horecaconcepten zijn uniek, daar kun je heel trots op zijn.
  • Vermaat groeit! Nóg meer (groei)mogelijkheden.

Dit krijg jij

Of de horeca nu open is of niet? Bij ons krijg je een gegarandeerde startdatum en een percentage van je salaris. e uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Korting bij Fit For Free. Top toch, kun jij lekker sporten met je vrienden of collega's.
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega's en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Welke horecalocatie in Groningen past bij jou?

Feesten kunnen wij goed. Jij ook?