WhatsApp jezelf naar een bijbaan

Horeca bijbaan in Amsterdam? Met onze vele horecalocaties is er altijd een match voor jou. Wordt het ARTIS, Schiphol, Het Rijksmuseum, Het van Gogh Museum, Arena Boulevard of iets anders?

Solliciteer direct door hier je 06-nummer in te vullen. We stellen je een paar vragen en nodigen je uit voor een kennismaking.  

Lorem ipsum

Waarom dit iets voor jou is

  • De beste match; op onze selectiedagen kijken wij welke locatie het beste bij jou past.
  • Bij jou in de buurt; met meer dan 450 horecalocaties is er altijd iets bij jou in de buurt.
  • Werken wanneer jij wilt; je kunt jouw beschikbaarheid doorgeven. 
  • Lekker zakcentje; je verdient lekker bij om die schoenen, vakantie of festival te betalen. 
  • Altijd gezellig (met collega’s en gasten); werken in de horeca is altijd fun! 
  • Doorgroeien of overstappen; wij bieden jou loopbaanperspectief en met zoveel horecalcoaties kun je altijd ergens anders werken. 

Selectiedagen in Amsterdam

Een face-to-face sollicitatie zegt volgens ons vaak meer dan een cv. Daarom hebben wij in regio Amsterdam selectiedagen in het leven geroepen. Dit is voor vacatures van horecamedewerkers, barista's en keukenmedewerkers. Hoe dat werkt? Dat zie je in de video.

Wat collega's over het werken bij Vermaat vertellen

"Binnen Vermaat mag je jezelf zijn. Je krijgt je eigen vrijheid om bijvoorbeeld ideeën in te brengen. Er wordt ook echt naar je geluisterd als je ergens zit. En het fijne is dat je een groot bedrijf achter je hebt staan. Voor opleidingen, cursussen, doorgroeimogelijkheden of andere vragen.  Je kunt altijd ergens terecht."
 
Sanne, horecamedewerker Schiphol Plaza