Jouw ideale
horeca (bij)baan

Word je horecamedewerker, barista, hostess of bartender? Of van alles een beetje? Ga je knallen achter de bar voor en na een concert? Passagiers ontspannen aan hun businesstrip laten beginnen? Van musea tot dierentuinen, sterrenrestaurants of horeca op het vliegveld; wij vinden een plek die bij jou past!

En omdat wij begrijpen dat jij ook in deze tijden zekerheid wilt hebben, krijg je bij ons een gegarandeerde startdatum en percentage van jouw salaris.
Horeca bijbaan
Jij krijgt van ons het vertrouwen, de ruimte en de verantwoordelijkheid om je te laten zien, verbinding te maken met onze gasten, initiatieven te nemen en creatief mee te denken hoe het beter kan. Zo maak jij mensen blij, ben je zichtbaar en word je gewaardeerd.
Bijbaan of loopbaan? Haal eruit wat jij zoekt op het gebied van ontwikkeling voor jezelf! Met 400 horecalocaties is er altijd een plek, functie en team die bij jou past. Daarnaast stimuleren wij jouw groei met onze opleidingen in de Vermaat Academy en heb je natuurlijk ook een groot Vermaat netwerk om je heen.
Wij vinden respect en waardering in onze cultuur binnen de teams belangrijk. Dit merk je in ons samenwerken als 'vriendenclub'. Er heerst weinig hiërarchie, we hebben respect voor elkaar en je kunt open en jezelf zijn.
Wij geven vorm aan jouw baan op elk punt in je loopbaan en fase in jouw leven door de grote veelzijdigheid aan mogelijkheden. Met zoveel locaties kun je eigenlijk zonder te hoeven solliciteren, telkens weer nieuwe stappen maken.

Waarom Vermaat?

  • Je werkt bij één van de grootste horecawerkgevers van het land.
  • Met zo'n 400 horecalocaties in het hele land bieden we jou volop carrièremogelijkheden.
  • Vermaat heeft locaties bij bekende organisaties.
  • Je werkt bij een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn.
  • Al onze horecaconcepten zijn uniek, daar kun je heel trots op zijn.
  • Vermaat groeit! Nóg meer (groei)mogelijkheden.
Horeca bijbaan

Jouw pakket

Misschien past een van deze locaties wel bij jou?

Feesten kunnen wij goed. Jij ook?

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?