Jouw ideale horeca (bij)baan

Mooi nieuws: de terrassen zijn weer open! Daarom zoeken wij collega's die ons komen versterken. Word je horecamedewerker, barista, hostess of bartender? Of van alles een beetje? Ga je knallen achter de bar voor en na een concert? Passagiers ontspannen aan hun businesstrip laten beginnen? Van musea tot dierentuinen, sterrenrestaurants of horeca op het vliegveld; wij vinden een plek die bij jou past!

En omdat wij begrijpen dat jij ook in deze tijden zekerheid wilt hebben, krijg je bij ons een gegarandeerde startdatum en percentage van jouw salaris.

Bekijk vacatures

Jouw impact

Jij krijgt van ons het vertrouwen, de ruimte en de verantwoordelijkheid om je te laten zien, verbinding te maken met onze gasten, initiatieven te nemen en creatief mee te denken hoe het beter kan. Zo maak jij mensen blij, ben je zichtbaar en word je gewaardeerd.

Jouw team

Wij vinden respect en waardering in onze cultuur binnen de teams belangrijk. Dit merk je in onze samenwerking als 'vriendenclub'. Er heerst weinig hierarchie, we hebben respect voor elkaar en je kunt open en jezelf zijn.

Jouw groei

Bijbaan of loopbaan? Haal eruit wat jij zoekt op het gebied van ontwikkeling voor jezelf! Met 400 horecalocties is er altijd een plek, functie en team die bij jou past. Daarnaast stimuleren wij jouw groei met onze opleidingen in de Vermaat Academy en heb je natuurlijk ook een groot Vermaat netwerk om je heen.

Jouw werkgever

Voor iedereen die onze passie voor de gast, lekker eten, drinken en bijzondere plekken deelt, is er een unieke plaats voor jouw talent en ontwikkeling te vinden. Let's find yours.

Waarom Vermaat?

  • Je werkt bij één van de grootste horecawerkgevers van het land.
  • Met zo'n 400 horecalocaties in het hele land bieden we jou volop carrièremogelijkheden.
  • Vermaat heeft locaties bij bekende organisaties.
  • Je werkt bij een professionele organisatie waar zaken goed geregeld zijn.
  • Al onze horecaconcepten zijn uniek, daar kun je heel trots op zijn.
  • Vermaat groeit! Nóg meer (groei)mogelijkheden.

Jouw pakket

Of de horeca nu open is of niet? Bij ons krijg je een gegarandeerde startdatum en een percentage van je salaris. Daarnaast krijg je bij ons geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Korting bij Fit For Free. Top toch, kun jij lekker sporten met je vrienden of collega's.
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega's en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Misschien past een van deze locaties wel bij jou?

Feesten kunnen wij goed. Jij ook?