Na het behalen van mijn koksdiploma heb ik in diverse keukens mogen werken, waaronder zeven jaar lang bij Restaurant Maxime op de Denneweg in Den Haag, onder leiding van patron-cuisinier Marcel van der Kleijn. Daar leerde ik de fijne kneepjes van het vak en ontwikkelde ik mijn liefde voor koken verder. Vervolgens heb ik vijf jaar als chef-kok gewerkt voor een andere cateraar bij het Shell-hoofdkantoor in Rijswijk.
Tijdens de coronaperiode werd ik, net als velen, gedwongen om tijdelijk een andere weg in te slaan. Zo belandde ik in de wereld van ongediertebestrijding. Eén van mijn klanten was FMO, waar ik in contact kwam met Vermaat. Toen de coronamaatregelen afliepen en Vermaat op zoek was naar een zelfstandig werkend kok, heb ik de kans met beide handen aangegrepen. Ik werd warm ontvangen en voelde me direct thuis.
Wat Vermaat bijzonder maakt, is de vrijheid in de keuken. Elke week stellen we zelf het menu samen, geïnspireerd op trends en seizoensproducten. Van een heerlijke jackfruit curry tot een verrassende vegan ceviche, alles is mogelijk. De gasten waarderen die creativiteit enorm.
Je wordt bij Vermaat en door je collega's erkent door je kunnen en als je ervoor gaat dan gaat het hard en sta je opeens op een podium van de Talent Game Awards. Ik heb vorig jaar gewonnen met het lekkerste broodje! Hoe gaaf is dat?!
Ook mijn vrouw, Kerstin Huser, is inmiddels onderdeel van de Vermaat-familie. Ik heb haar na mijn starten aangebracht als collega. Ze werkt als floormanager bij Haagse Poort in Den Haag en we hebben het allebei ontzettend naar ons zin.
Vermaat is voor mij een topwerkgever. Alles is goed geregeld en als je ergens tegenaan loopt, is er snel een oplossing. Via het online portaal of de app heb je altijd inzicht in je rooster, collega’s en planning. En wil je jezelf ontwikkelen? Dan is de Vermaat Academy er voor je. Dankzij het leaseplan fiets ik nu elke dag op een prachtige fiets naar mijn werk, dat is toch genieten? Ik heb al een aantal keer geroepen dat ik met een wandelstok Vermaat ga verlaten, dat zegt toch genoeg...  

Waarom werken bij Vermaat?

  • Een mooie naam op jouw CV; Met 500+ locaties zijn wij de grootste horecawerkgever van Nederland.
  • Een wereld aan mogelijkheden; Altijd een functie of locatie die bij jou past, met natuurlijk gezellige collega's.
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien binnen Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?