Werken bij Duinrell

365 dagen per jaar draait Vakantie- en attractiepark Duinrell op volle toeren! Alle medewerkers van Duinrell zorgen er samen voor dat meer dan één miljoen gasten een geweldig dagje uit of een onvergetelijke vakantie beleven. Duinrell is een gezellig familiebedrijf, bied je afwisseling en leuke collega’s in een unieke werksfeer.
Bij Duinrell beleef je de grootste avonturen in het groen. Wij verzorgen hier de horeca bij o.a. een aantal La Place restaurants, het Tikibad, de Splash maar ook de Hotdog- en Pizza corner. Op welke plek je ook werkt, je hebt altijd blije mensen om je heen die gezellig een dagje uit zijn.

Bijbaner

Een avontuurlijke bijbaan in het groen? Kom flexibel werken in de horeca bij Duinrell en bezorg onze gasten een geweldig dagje uit of een onvergetelijke vakantie. Je kunt bij ons tussen de 0 - 38 uur werken. De ene week meer dan de ander? Geen probleeem!

Medewerker

Horeca-ervaring hoeft niet! Dit doe je namelijk op bij ons. Jij houdt van de dynamiek van een pretpark en je vindt het leuk om in contact te staan met onze gasten en te werken in teamverband.

Management

Operationeel meewerken, maar wel met extra verantwoordelijkheden? Ga aan de slag als eerste medewerker of floormanager. Je stuurt een team aan, werkt zelf mee en bent de rechterhand van de horecamanager. Check it out!

Bereken hier jouw weeksalaris

Naast salaris krijg jij...

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?