Dit is ook Vermaat

Naast horeca in ziekenhuizen, bedrijven, musea en luchthavens bieden we je nog meer mogelijkheden om aan de slag te gaan.
Bekijk alle vacatures

Onze medewerkers

maken Vermaat

Zo zijn we ook horecapartner van vastgoedbedrijven in bedrijfsverzamelpanden bijvoorbeeld het Amstelgebouw in Amsterdam en WTC Den Haag. We hebben horeca locaties binnen universiteiten, zoals Nyenrode. Een eigen partyservice. En verzorgen we de AH To Go’s op locaties waar we ook de horeca doen.

We willen mensen laten genieten van het samen eten en drinken. We zijn trots op wat we samen bereiken door hard te werken en ruimte te ervaren voor persoonlijke ontwikkeling. Onze medewerkers maken Vermaat.

Bij Vermaat kreeg ik de kans mezelf verder te ontwikkelen, doordat je als het ware je “eigen keuken” mag draaien. Je krijgt de vrijheid om je eigen menu’s samen te stellen en in te kopen. Nieuwe ideeën worden met elkaar gedeeld en uitgewerkt. Bij Vermaat gaan we voor kwaliteit, zo vragen wij ons altijd af of iets nog beter kan dan dat het al is? Bij Vermaat krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Er worden online trainingen aangeboden en er wordt gekeken naar wie jij bent als persoon, welke functie en welke locatie bij jou past. Mis jij de uitdaging op je huidige locatie? Geen probleem Vermaat heeft zoveel locaties, iedere locatie is uniek zodat je steeds weer wordt verrast en uitgedaagd. Kortom doorgroeimogelijkheden genoeg.

Melvin - Chefkok