Dit is ook Vermaat

Naast horeca in ziekenhuizen, bedrijven, musea en luchthavens bieden we je nog meer mogelijkheden om aan de slag te gaan.
Bekijk alle vacatures

Onze medewerkers

maken Vermaat

Zo zijn we ook horecapartner van vastgoedbedrijven in bedrijfsverzamelpanden bijvoorbeeld het Amstelgebouw in Amsterdam en WTC Den Haag. We hebben horeca locaties binnen universiteiten, zoals Nyenrode. Een eigen partyservice. En verzorgen we de AH To Go’s op locaties waar we ook de horeca doen.

We willen mensen laten genieten van het samen eten en drinken. We zijn trots op wat we samen bereiken door hard te werken en ruimte te ervaren voor persoonlijke ontwikkeling. Onze medewerkers maken Vermaat.

Zelf menu’s samenstellen en producten inkopen, dat kan bij Vermaat. Ik draai echt 'mijn eigen keuken'. En we gaan voor kwaliteit. Ik vraag me voortdurend af of iets nog beter kan. En door online trainingen te volgen, blijf ik mezelf ontwikkelen. Mis je toch wat uitdaging op je huidige locatie? Geen probleem, Vermaat heeft heel veel locaties. Die zijn allemaal uniek, dus je wordt steeds opnieuw verrast en uitgedaagd.

Melvin - Chef-kok