Horeca bijbaan

Werken op de tofste locaties & events? Solliciteer en pak veel meer plussen mee! Je kunt werken op de meest gave plekken door heel Nederland. Bijvoorbeeld bij ARTIS, Eindhoven Airport, Circuit Zandvoort of KLM open? You name it 🔥!

Meer over Vermaat

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 400 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Pak veel meer plussen mee

Welk type horeca past bij jou?

In de
vrijetijdssector

Op verschillende
locaties

De nieuwste vacatures in jouw mailbox?

De minimale leeftijd om bij ons te werken is 15 jaar. In verband met wetgeving, mag je met deze leeftijd alleen nog niet op alle tijden werken en alle werkzaamheden uitvoeren. Daarom kom je nog niet bij alle horecalocaties in aanmerking, vanwege de openingstijden en de beschikbaarheid die daarbij gevraagd wordt. Ook bij op locaties waar alcohol geschonken wordt, mag je nog niet werken op je 15e. Wanneer dit het geval is, nemen wij contact met je op en kijken wij naar jouw mogelijkheden. Vanaf je 18e mag je op alle tijdstippen werken en alle werkzaamheden uitvoeren.