Bedrijfshoreca

Afwisselend werk in de horeca, maar dan alleen tijdens kantoortijden? Dan zit je als horecamedewerker, horecamanager, barista of kok goed bij onze bedrijfshorecalocaties. Op ruim 180 locaties verspreid over heel Nederland verzorgen wij de bedrijfsrestaurants, coffee corners en de catering voor vergaderingen en events. Dat doen we in totaal met zo'n 600 Vermaat-collega's binnen bekende bedrijven zoals Booking.com, Vodafone en ABN AMRO.
Bekijk alle bedrijfshoreca vacatures

De voordelen van het werken op een bedrijfshorecalocatie:

  • Je werkt tijdens kantoortijden en krijgt vaste uren
  • Je werk is heel goed te combineren met je privéleven / een gezin
  • Je werkt in een vast, hecht team
  • Je hebt veel vaste gasten
  • Je werkt ‘in huis’ bij mooie, vaak bekende bedrijven
  • Je werk is heel afwisselend; lunch verzorgen, kassa draaien, koffie maken, partijen verzorgen
Wat mij aanspreekt in werken bij Vermaat is de vrijheid die ik krijg op de werkvloer. Ik kan nieuwe ideeën uitvoeren en daar krijg ik enthousiaste reacties op. Bij Vermaat krijg ik de kans mezelf verder te ontwikkelen en iedere dag nieuwe dingen te leren. Ik werk in een leuk team, we werken al lang samen en motiveren elkaar. Iedereen heeft de vrijheid om te doen waar hij of zij goed in is.

Patricia - Horecamedewerker

Geen catering,

maar horeca

Werk je al in de cateringbranche/ de bedrijfshoreca, dan merk je dat het bij Vermaat toch net weer even anders is. Wij hebben het bewust niet over catering, maar over horeca. Op onze locaties volgen we namelijk geen standaard cateringconcept dat bedacht is op ons hoofdkantoor. We kiezen altijd voor maatwerk. Zo heeft elke locatie iets unieks. Wat wél overal terugkeert is onze aandacht voor lokaal ondernemerschap, onze gastgerichtheid, versbereiding, een hoog kwaliteitsniveau en persoonlijke interactie (o.a. door alleen lage buffetten te gebruiken). Elke dag verrassen, dat is wat wij graag willen. Jij ook? Ons hoofdkantoor is er om alle bedrijfshoreca-teams hierbij te inspireren en ondersteunen.

Vermaat heeft ook nog een zusje binnen de bedrijfshoreca, namelijk OSP. OSP presenteert zich nóg een tikkeltje ‘groener' dan Vermaat. Duurzaam ondernemen en het gebruik van (regionale) biologische producten staan hoog op de agenda. Klinkende namen qua opdrachtgevers van OSP zijn Google, Netflix, ABN AMRO, KPMG, Robeco en De Brauw.