Bedrijfshoreca

Het onderdeel Bedrijfshoreca van Vermaat verzorgt met totaal 600 collega’s de totale Food & Beverage dienstverlening op maat bij gerenommeerde bedrijven zoals Booking.com, Uber en Vodafone. Bij 140 locaties verspreid over heel Nederland verzorgen wij de restaurants, espressobar, coffeecorners, banqueting en events met elke locatie een eigen concept. Werk je het liefst tijdens kantoortijden? Dan zit je goed in de bedrijfshoreca.
Bekijk alle bedrijfshoreca vacatures

OSP,

ons groene zusje

OSP, onder de hoede van een hele sterke moeder Vermaat, heeft als bedrijfscateraar duurzaam ondernemen en het gebruik van regionale (bio)producten hoog op de agenda staan.

Klinkende namen qua opdrachtgevers zijn Google, Netflix, ABN AMRO, KPMG, Robeco en De Brauw. OSP wil de beste zijn, de meest inventieve en is verrassend en eigenwijs. Onze 450 collega’s zijn echte foodliefhebbers die een positieve impact kunnen en willen maken.

Wat mij aanspreekt in werken bij Vermaat is de vrijheid die ik krijg op de werkvloer. Ik kan nieuwe ideeën uitvoeren en daar krijg ik enthousiaste reacties op. Bij Vermaat krijg ik de kans mezelf verder te ontwikkelen en iedere dag nieuwe dingen te leren. Ik werk in een leuk team, we werken al lang samen en motiveren elkaar. Iedereen heeft de vrijheid om te doen waar hij of zij goed in is.

Patricia - Horecamedewerker