Bedrijfshoreca

Afwisselend werk in de horeca, maar dan alleen tijdens kantoortijden? Dan zit je als horecamedewerker, horecamanager, barista of kok goed bij onze bedrijfshorecalocaties. Op ruim 180 locaties verspreid over heel Nederland verzorgen wij de bedrijfsrestaurants, coffee corners en de catering voor vergaderingen en events. Dat doen we in totaal met zo'n 600 Vermaat-collega's binnen bekende bedrijven zoals Booking.com, Vodafone en ABN AMRO.
Bekijk alle bedrijfshoreca vacatures

Jouw collega over werken in de bedrijfshoreca

"Ik ben geen stilzitter. Het werken in de catering is daarom ideaal voor mij. Het is afwisselend, ik ontmoet veel mensen. Ik werk nu al een aantal jaar op deze locatie, ik kan zeggen dat het steeds leuker wordt, je leert gasten beter kennen en kunt inspelen op hun persoonlijke voorkeuren. Het gaat mij erom het iedereen naar de zin te maken."
AnitaHorecamedewerker bij Coolvast

Jouw werktijden

Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Je hebt regelmaat, bent vrij in het weekend en hebt vaste werktijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. 

Jouw team

Wanneer je het fijn vindt om in een vast en hecht team te werken, dan zit je in de bedrijfshoreca goed. Doordat je met vaste collega's werkt, onstaat er een hechte band met elkaar en is er ook nast werk regelmatig contact met elkaar.

Jouw mogelijkheden

In de bedrijfshoreca zoeken we zowel horeca medewerkers- en managers als collega's in de keuken. Onze koks krijgen alle vrijheid om zelf gerechten / thema's te bepalen die aansluiten bij de wensen van de gast. Als medewerker zorg je dat het de gast aan niets ontbreekt, en onze managers zorgen ervoor dat het team up-and-running is.

Jouw gasten

In de bedrijfshoreca heb je veel dezelfde gasten. Iedere dag zie je bekende gezichten voorbij komen, die op een gegeven moment ook jouw naam kennen. Bij het ene bedrijf zijn er bijvoorbeeld veel internationale gasten, bij het andere bedrijf zie je weer meer zakelijke gasten. Met zoveel horecalocaties is er veel mogelijk! 

Geen catering,

maar horeca

Werk je al in de cateringbranche / de bedrijfshoreca, dan merk je dat het bij Vermaat toch net weer even anders is. Wij hebben het bewust niet over catering, maar over horeca. Op onze locaties volgen we namelijk geen standaard cateringconcept dat bedacht is op ons hoofdkantoor. We kiezen altijd voor maatwerk. Zo heeft elke locatie iets unieks. Wat wél overal terugkeert is onze aandacht voor lokaal ondernemerschap, onze gastgerichtheid, versbereiding, een hoog kwaliteitsniveau en persoonlijke interactie (o.a. door alleen lage buffetten te gebruiken). Elke dag verrassen, dat is wat wij graag willen. Jij ook? Ons hoofdkantoor is er om alle bedrijfshoreca-teams hierbij te inspireren en ondersteunen.

Vermaat heeft ook nog een zusje binnen de bedrijfshoreca, namelijk OSP. OSP presenteert zich nóg een tikkeltje ‘groener' dan Vermaat. Duurzaam ondernemen en het gebruik van (regionale) biologische producten staan hoog op de agenda. Klinkende namen qua opdrachtgevers van OSP zijn Google, Netflix, ABN AMRO, KPMG, Robeco en De Brauw.

Welke bedrijfshoreca locatie past bij jou? Misschien wel .......