Johan Cruijff Boulevard

De Johan Cruijff Boulevard is een samenkomst van meerdere restaurants van Vermaat. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Je kunt bij ons aan de slag in de keuken of in het restaurant als fulltime/parttime medewerker, bijbaner of als (floor)manager. Benieuwd naar onze vacatures en locaties? Lees meer en solliciteer!

Kom jij scoren?

Wil je graag (leren) bier tappen, service verlenen, heerlijk eten & drinken verzorgen of zorgen dat alles op rolletjes loopt van a tot z? Kom werken bij 1 of meerdere van onze restaurants op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost. Met jouw gastvrijheid en klantvriendelijkheid draag je bij aan een onvergetelijke dag uit voor alle bezoekers.

Enthousiast over deze toffe locatie, maar weet je nog niet precies waar je wilt werken? Stuur een WhatsAppje. Gelijk solliciteren op 1 van onze vacatures? Dat kan ook!

"Van gillende fans bij concerten in de Ziggo Dome tot fanaten bij voetbalwedstrijden in de arena; de diversiteit aan gasten is enorm. Wist je dat we tijdens de toppers concerten alleen al 3000 liter bier verkopen?"

Myrthe

Recruiter Johan Crijff Boulevard

Onze locaties

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?