Het waren barre tijden voor alle horecaondernemingen van Nederland. Maar de jury van de Food500 ziet wat Vermaat al jaren doet: denken in oplossingen. In het rapport valt te lezen: Net als veel andere cateraars kijkt ook Vermaat steeds nadrukkelijker naar andere markten dan bedrijfsrestaurants en instellingen Zo opende het bedrijf in het najaar van 2020 zijn Voilá Kitchen in Diemen.
Verder dringt Vermaat met de exploitatie van tientallen La Place-restaurants enals franchisenemer van Sergio’s Frites Atelier dieper door in de horeca, net als enkele branchegenoten. Niet alleen Vermaat, ook La Place en STACH staan vermeld in de prestigieuze lijst. La Place staat op 19 in de categorie ‘Convenience’ en laat daarmee grote namen als Starbucks, FEBO en Bagels & Beans achter zich. STACH staat als relatief nieuwe onderneming op nummer 30 van de 79 in ‘New retail’.
Dit is een geweldige erkenning voor alle Vermaatmedewerkers", zegt Algemeen Directeur Rob Peters.
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.