Het waren barre tijden voor alle horecaondernemingen van Nederland. Maar de jury van de Food500 ziet wat Vermaat al jaren doet: denken in oplossingen. In het rapport valt te lezen: Net als veel andere cateraars kijkt ook Vermaat steeds nadrukkelijker naar andere markten dan bedrijfsrestaurants en instellingen Zo opende het bedrijf in het najaar van 2020 zijn Voilá Kitchen in Diemen.
Verder dringt Vermaat met de exploitatie van tientallen La Place-restaurants enals franchisenemer van Sergio’s Frites Atelier dieper door in de horeca, net als enkele branchegenoten. Niet alleen Vermaat, ook La Place en STACH staan vermeld in de prestigieuze lijst. La Place staat op 19 in de categorie ‘Convenience’ en laat daarmee grote namen als Starbucks, FEBO en Bagels & Beans achter zich. STACH staat als relatief nieuwe onderneming op nummer 30 van de 79 in ‘New retail’.
Dit is een geweldige erkenning voor alle Vermaatmedewerkers", zegt Algemeen Directeur Rob Peters.
Voor een goede werking van deze website worden cookies gebruikt. Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die door je browser worden opgeslagen. Zo maken we gebruik van functionele cookies om je instellingen te onthouden en van analytische cookies om het gebruik van de website anoniem te analyseren en te verbeteren.